Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólam és állataimrol

2008.01.13

Én egy 11 éves lány vagyok aki Gyulán lakik.12 leszek április 8.án.6.-os vagyok.És a Dürer Albert Általános Iskolába járok.A kedvenc állatom a ló,kutya és a tengerimalac.Sajna lovam még nincs de már van kutyám és tengerimalacom is.Sőtt még egy cicám is van.Nagyon szeretek lovagolni!Kb.4 éve lovagolok.És felnőtt koromban állatorvos szeretnék lenni.Meg mellette díjugrató.És az állatorvosnál lóra szeretnék szakosodni!Egyépként van egy tesóm.Egy 19 éves,fiu.Most decemberben lesz 20.És van egy másik weboldalam is de az nem ilyen jó mint ez!

 

 

4 állatunk van.Ha ugy nézzük 3 az enyim.Van egy kutyánk egy tengerimalacunk,2 cicánk:egy nagy és egy kicsi.A kutyám szuka és a neve CsöpiKép.Keverék de tök cuki,a szine hát...fakó a háta fekete a farkáig és szép barna szeme van.A tengerimalacom is lány a neve LiluKép.Fajtiszta rozettás tengerimalac.A szine pedig,a fenekén fehér az egyik oldala fekete másik sötétbarna fején világos néhol a fekete és a barna keveredik.Neki egyszerű fekete a szeme.A kis cicám(aki már nem is olyan kicsi)is lány és a neve SzisziKép.Ő  csak egy egyszerű házicica.Nem fajtiszta.Ami a szinét illeti gyönyörű!Szép hamuszürke.Szép sárga szeme van.Bence pedig a család macskájaKép.Ő a felnőtt cicánk.Ő már fiú.Neki is szép sárga a szeme.Fekete a bundája és jó nagy mivel perzsa macska.És még van egy kis termetű kutyám ha azt nézzük.....Mivel mamám vett nekem egy kis kutyát hogy ott legyen mivel játszanom.De mostmár felnőtt és az én nevemre van iratva.A neve Zsömi.Kistermetű keverék kutyus.Nagyon édes és játékos.A szine pedig,zsemle szinű onnan kapta a nevit!Szép barna szeme van.De mamámnál van mivel apuká nem engedi hogy ide hozzuk.Mert nem szereti a kistestű kutyákat,sajna!De mindegyiknek van egy kis különlegessége!Csöpinek a melkasán van egy fehér folt ahogy Zsöminek is.Sziszinek a 2 hátsó lába közt van egy fehér foltja.Lilunak pedig,az egyik első lába rózsaszin a másik pedig fekete!Bencusnak nincsen ilyesmie!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Depiction of Blood Difficulties

(AArrivyimina, 2018.10.12 01:22)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-du-cialis-en-france/

What causes extreme blood adversity

(AArrivyimina, 2018.09.27 16:19)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-maroc/

felső pakony arany jános utca 38

(kitti, 2013.12.15 07:56)

van egy szürke cicám és es egy tacsikutyám malacom ketrecben egy mokusom vad kacsák tyukok házi kacsáink meg egy kecském